Месечен хороскоп за май – ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, през месец май от вас ще се очаква да възвърнете хармонията в дома си и да разпределите мъдро отговорностите по домашните задачи между всички членове на семейството.

Вие ще бъдете тези, които трябва да изградят и съхранят равновесие между хората от семейството и близките ви родственици, изнервени от седенето вкъщи покрай коронавируса.

Това ще бъде благоприятен месец за действия, които да донесат щастливи и приятни преживявания във вашия дом. Разбира се, ако нямате желание да се ангажирате с подобни задачи и да приемете задълженията си, такива каквито са, то и резултатите няма да са оптимистични.

В този случай само ще тревожите другите с вашите оплаквания или негативни коментари, натрапвайки собствените си схващания и оценки за хора или събития.

През този месец ще ви бъде приятно да възобновите едно приятелство с човек, който живее на разстояние от вас и с когото в миналото сте имали много интересни преживявания, но от месеци не сте се виждали заради карантината.

През този месец ще обсъждате среща или събиране свързано с мъж, но конкретната дата на това събитие ще бъде променлива, според обстоятелствата в собствената ви страна.

Месец май ще бъде благоприятен месец за мъжете над 35-годишна възраст, които ще имат ангажимент с подписването на важен договор. По-младите представители на мъжкия пол, ще са в добра позиция за реализиране на важни планове или ангажименти, за които ще имат очаквания да им донесат добри доходи.

През този месец повод за радост ще бъде успех или промяна в живота на човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни, който е член на вашето семейство или е от кръга ви роднини.

През месец май младите жени ще се сблъскат неочаквано с една подлост и добре обмислена злонамереност спрямо тях от страна на човек, от когото не са очаквали подобни действия.

През май все още ще бъде трудно да планирате или реализирате пътувания, независимо дали те касаят лично вас, дали имат връзка с ваше дете или с друг ваш родственик.