Месечен хороскоп за май – БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, през май ще имате възможност за професионални, обществени или политически изяви, чрез които ще можете да докажете свои идеи, знания и умения.

Като цяло през този месец обществената ви активност ще бъде по-голяма, независимо по какъв начин точно ще действате.

Месец май обещава повече приятни преживявания или срещи.

През този месец избягвайте да се оплаквате, тъй като това ще разпилява енергията ви вместо да търсите рационални решения, нещо на което определено сте способни.

Не обръщайте внимание на клюки по ваш адрес, следвайте своите цели и планове, така както предварително сте ги организирали.

Ваш враг през този месец могат да бъдат излишните тревоги, прояви на нервност или страх за бъдещето.

През май ще имате ангажименти свързани с родители или с друго семейство от кръга ви роднини, с които ще обсъждате важни промени, оформяне на документи или други важни дела.

През този месец мнозина могат да ви търсят за помощ или съвет, нещо което не бива да отказвате, освен ако осъзнавате факта, че не може да бъдете полезни.

През този месец ще възникне необходимост от разрешаването на важен проблем свързан с дете или с млад човек, с грешки или глупави действия, които са направени в близкото минало.

Много от притесненията ви през този месец ще изчезнат от само себе си, чрез различни благоприятни новини или събития, които ви предстои да преживеете.

Този месец вещае подобряване здравето на човек от кръга ви роднини или приятели.

През този месец ще се премине през няколко трудни ситуации, свързани с различни изпитания или някакъв вид раздяла, но като цяло това е част от вашия личен процес на развитие. Затова избягвайте драми и страхове, които само ще ви навредят, донякъде и здравословно.