Месечен хороскоп за май – ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв, през май ще имате възможност да постигнете важен за вас прогрес в работата или в бизнеса си. Това ще бъде благоприятен месец, в който ще може да стартирате изцяло нови начинания.

Този месец вещае за вас контакти и срещи с нови хора.

Внимание през този месец ще кипите от желание за забавления и удоволствия, които могат да ви отклонят от важните цели в живота ви. Това е разбираемо след дългото стоене вкъщи през последните месеци, заради коронавируса, но гледайте да не излизате от рамките на нормалното за вас.

Избягвайте състояния на несигурност и страх, които могат да доведат до объркване, допускане на грешки и изпадане в безизходица.

През този месец вникнете внимателно в думите или в написаното от човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Представителите на зодиакалните знаци Дева, Телец или Козирог, ще ви създават повече напрежение или ще са причини за различни неприятности в семейството и на работното ви място.

Месец май ще бъде благоприятен месец за финансовите ви дела, особено тези, които касаят битови сметки, кредити, които семейството ви има като задължения, подписване на финансов договор и други.

През този месец ще имате и някои специфични очаквания, които въпреки стабилността на характера ви ще ви създават притеснение или страх, ще ви провокират към конфликти и противоречия.

Може да възникне притеснение свързано със здравето на ваш роднина и развитието на неговото/ нейното лечение.

Развитието на любовните ви отношения през този месец ще има свое собствено развитие, тъй като специално някои връзки трябва на всяка цена да бъдат поставени на нова основа. Новите обстоятелства, които възникнаха в живота ви през последните пет месеца изискват по-различно развитие на вашите отношения, независимо от личните ви желания или очаквания.

През май сложните отношения, които ще имате с жена могат да доведат до раздяла, като това може да се окаже и най-доброто решение, на проблемите, които имате с нея.

Този месец вещае добри новини или събития свързани с вашата работа или с работата на брачния ви партньор, постигане на стабилност в материален и финансов план в дома ви, за амбициозните и трудолюбивите представители на този знак.