Месечен хороскоп за май – РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, през май ще преживеете различни трудни емоционални моменти, свързани с дисхармония във важни за вас отношения или раздяла.

Причините за тези събития могат да бъдат най-различни, но определено ще трябва да се приемат философски.

Този месец вещае неприятно новина свързана с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

През май ще трябва много да внимавате във финансовите си дела, в разпределението на семейния си бюджет, тъй като ви предстоят важни разходи или събития които ще изискат от вас една по-голяма парична стабилност.

Може да останете разочаровани в очакванията си за определени финансови постъпления, но ще трябва да приемете влиянието на фактора „извънредни обстоятелства“. Скоро ще успеете да преодолеете последствията от кризата с коронавируса и финансите ви ще се стабилизират.

През този месец ще преживеете важни събития свързани с мъж от семейството или от кръга ви роднини.

Моите очаквания са те да бъдат приятни, свързани с рожден ден, имен ден, личен или професионален успех и други.

През месец май подхождайте много внимателно към разрешаването на неприятности в семейството ви, тъй като има голяма вероятност от тяхното задълбочаване.

Последствията могат да бъдат много неприятни, независимо кои точно родственици ще бъдат въвлечени в тази ситуация.
През май се стремете да съхранявате, а не да разпилявате.

През този месец ще преживеете важна за вас ситуация свързана с пътуване, с финансови отношения с хора от различни разстояния, включително получаване на пари от друг град или държава.

Ако пътувате по бизнес през този месец, то определено ще имате благоприятни обстоятелства за постигане на желания от вас резултат.

През май ще ви изненада среща или покана за събиране от човек, роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, поради естеството на вашите отношения.