Месечен хороскоп за май – СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион, през май ще виждате много по-реално нещата, които се случват в живота ви и това ще ви помогне да правите верни преценки на ситуации или преди вземане на важни решения.

През този месец ще осъзнаете колко е важно да изградите и съхраните материална и финансова независимост, независимо от събитията около вас, около трудностите, които създаде кризата с коронавируса.

През този месец избягвайте прекалено дълго да се вторачвате в детайлите, което ще забави развитието на важни за вас дела.

През май ще искате да се зарадвате и успокоите относно важни за вас неща в личен или професионален план, но напрежението или тревогите ще останат, независимо че ще са на заден план.

През май ще преживеете радостна новина или събитие свързано с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

През този месец поради по-голямото напрежение в ежедневието ви и неумението ви да вземате бързи решения, често ще възникват конфликти, дори с хора с които най-малко сте очаквали да имате противоречия.

През май ще изградите нови познанства и приятелства, по един или друг начин, които ще има с какво да ви обогатят като знания или информация, и тепърва ще имат развитие в близкото ви бъдеще.

Влиянието на новите хора в живота ви ще бъде предимно положително, затова не се страхувайте и не се самоизолирайте, поради някакви лични страхове.

През май ще ви бъде трудно да изпълните някой ангажименти свързани с документи, плащания на битови сметки или други организационни (домашни) дела, и с нежелание ще ви се наложи да отложите някои от тях за следващия месец, но не се притеснявайте – скоро финансовото ви състояние ще се подобри чувствително.

През май ви предстои житейска раздяла с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец, поради различни нови обстоятелства във вашия или в неговия/ нейния живот. Едно такова събитие ще бъде за добро и не бива да се преживява като някаква драма.

Мъжете над 35-годишна възраст трябва да бъдат много внимателни с финансовите си документи и с паричните си дела тъй като е напълно възможно да преживеят кражба или загуба.