Месечен хороскоп за май – СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, през май ще гледате по-оптимистично на нещата, които ще се случат в ежедневието ви. Отхлабването на мерките около коронавируса ще ви зареди с оптимизъм и желание за работа.

Този месец ще бъде успешен и продуктивен в начинания или ангажименти свързани с дете или с млад човек от кръга ви роднини.
Може да зарадвате роднина с подарък или да получите такъв.

През този месец за емоционалното ви равновесие голяма роля ще изиграят ваши приятели или съседи.

Някои от вас сериозно ще обсъждат идеи и възможности свързани с онлайн бизнес, бизнес от дома (или стопанството) и други форми за по-независима професионална заетост, която да ви донесе добри доходи.

Здравето на жена ще бъде сериозна грижа и може да изиска необходимост от хирургическа интервенция или друго специфично лечение. Жените над 35 години ще трябва да вземат трудно решение, което носи сериозна промяна в живота им.

През май ще ви озадачи, развълнува или зарадва, новина или разговор с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Има вероятност да получите важна информация със закъснение, но все още ще можете да се възползвате от нея.

Месец май ще бъде благоприятен за пътуване или за развитие на отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които живеят в друг град или държава.

Интересно развитие ще имат ваши виртуални контакти с хора от различни разстояния.

Като цяло месец май вещае късмет и завършек на важни за вас дела. Разбира се нищо няма да се случи без вашето лично участие, амбиция и чувство за отговорност.