Месечен хороскоп за май – ТЕЛЕЦ

Родените под знака на Телец, през май ще имат достатъчно време за почивка и обмислене начина си на живот до този момент. Да се надяваме, че това няма да е в следствие на удължаване на карантината и извънредното положение.

Добрите приятелства ще бъдат важен фактор през този месец за доброто ви настроение и преминаване безболезнено през трудните моменти, които възникнаха заради пандемията от коронавирус.

Това ще бъде благоприятен месец за обучение или усвояване на нови знания. И без това стоите вкъщи, намерете си ново хоби.

Някои от негативните тенденции на този месец са свързани с нежелателни състояния на меланхолия, отпуснатост, безразличие или прекалена чувствителност към думи и действия на хора около вас. Всички са достатъчно изнервени от ситуацията, запасете се с търпение.

През май ще се наложи да се ангажирате с финансов документ или договор, който е възникнал през април или през предишните няколко месеца.

Ще имате ангажименти с финансови документи, които ще изискват по-голяма прецизност и вникване в специфични детайли.

През май някои събития ще успеят да ви изненадат приятно, тъй като те ще ви дадат нови възможности за реализиране на ваши планове или интересни идеи.

Благоприятна роля в живота ви през този месец ще изиграят хора родени под въздушните или водни зодиакални знаци.

Не са изключени здравословни неразположения, които може да изискват консултация с лекар.

В работата ви ще възникнат ситуации, които ще създадат не само стрес но и страх за бъдещето, но като цяло имуществените ви дела през този месец ще се развиват практично и успешно за вас, особено за жените Телец.

Избягвайте да пътувате, освен ако конкретна ситуация не налага да напускате населеното място, в което живеете.