Месечен хороскоп за май – ВЕЗНИ

Ако сте родени под знака на Везни, месец май ще изиска от вас много голямо търпение, тъй като през този месец ви предстои да преминете през някои важни изпитания, които ще определят основното ви развития в бъдеще.

През този месец по-малко говорете, повече слушайте и акумулирате информация и знания.

Стремете се да давате най-доброто от себе си в работата, с която сте ангажирани.

През този месец може да се обсъждат и някои промени свързани с работата ви или да възникнат нови възможности за работа на друго място или на нова позиция. Ако заради кризата с коронавируса сте загубили работата си, със сигурност ще получите по-добро предложение.

Добра протекция в работата и в бизнеса си ще получите от страна на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

На мнозина от вас през този месец ще им се наложи да посетят държавна, банкова, данъчна или друга важна институция.

През този месец от вас ще се изиска голямо внимание при изразходване на паричните ресурси, тъй като ще сте уязвими откъм грешки, които ще ви причинят неприятна загуба.

През месец май мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на момче.

Повод за празнуване в може да бъде важно събитие в живота на младеж или млад мъж, но доколко вие ще присъствате на това събиране и по какъв начин ще се организира, ще зависи и от конкретната ситуация, в страната където живеете.

През май ще ви се наложи да вземете трудни решения, които емоционално могат да ви въздействат песимистично, да изпитате страх от неизвестното пред вас или да преживеете периоди на нестабилност.

Младите жени ще се наложи да разрешават с много такт и дипломатичност неприятности свързани с пътуване или с хора от различни разстояния.

Месец май вещае притеснения свързани със здравето на жена, най-вероятно от кръга ви роднини.