Месечен хороскоп за май – ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, през май ще имате трудни ангажименти свързани с имущество, което вие или семейството ви притежава.

През този месец добро развитие ще имат професионалните ангажименти на представителите на зодия Водолей. Бъдете стриктни и изпълнителни, и не пропилявайте това благоприятно за вас време.

Ако сте загубили работата си заради кризата с коронавируса, сега е момента да се впуснете в ново начинание – да стартирате успешен бизнес или да приемете предложение за по-високоплатена работа.

Избягвайте прояви на страх или несигурност, защото това няма да ви помогне в това важно за вас време.

През този месец се пазете от кражба или опити някой друг да се възползва от вещи или собственост, които са притежание на вашето семейство.

При покупка на скъпи вещи бъдете внимателни относно тяхното качество или гаранция.

През месец май ще искате да направите нещо специално за жена от кръга си роднини, като ще ви се наложи да се съобразите както с настоящата си финансова ситуация, така и с други обстоятелства, от които сте зависими в момента.

Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятен месец за осмисляне на любовните си отношения, вземане на важни решения, касаещи бъдещето на тази връзка.

Младите жени ще получат интересни шансове за развитие в личен или професионален план, но не бива да се избързва с реакциите, водени от примамливите параметри на едно предложение.

Възможно е да получите няколко възможности, които да ви поставят в ситуация да вземете трудно решение.

През май ще се притеснявате за дете на ваши приятели, което може да има здравословни или лични проблеми.

Този месец вещае важно събитие свързано с дете или млад човек роден под знака на Овен, Стрелец и Лъв.

През този месец в никой случай не трябва да се гледа несериозно на каквото и да е било здравословно неразположение и сами да си поставяте диагноза. Не пиша, че нещата са неприятни или драматични, но в никой случай не пренебрегвайте необходимостта от лекарската помощ.