Месечен хороскоп за май – ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен, през май от вас ще се изиска повече действие, амбиция за търсене на нови възможности за реализация в личен или професионален план, за реализиране на важни промени и нови начинания. Дори и да сте останали без работа заради кризата, ще имате възможност да намерите нова и по-добра работа или да започнете успешен бизнес.

Това е благоприятен месец за зачеване или за раждане на дете, а тези, които вече са родители ще имат неотложни ангажименти свързани с наследниците си.

През май отношенията в семейството ви ще се влияят от емоционалното състояние на хората около вас. Не забравяйте, че всички вече са изнервени от дългото стоене вкъщи. Избягвайте да давате поводи за противопоставяне и конфликти и се опитайте да поводи за радост и задоволство.

Това ще бъде благоприятен месец за реорганизиране на семейните ви дела с оглед настоящата ситуация в страната.

През май нека да се избягват ангажименти свързани с действия или решения, които касаят наследствени дела или наследствен имот.

Бъдете предпазливи в решения, които касаят собственост, притежание на вашето семейство.

Това е неблагоприятен месец за покупка на имущество, като жилище или къща, но ако възникне такава ситуация, добре проверявайте всички точки по договора за продажба.

Добро развитие през май ще имат вашите финансови дела, като за амбициозни представители на този зодиакален знак ще възникнат и възможности за нови доходи или за по-добри такива.

Въпреки благоприятната прогноза за развитието на вашите финанси през май, нека не се действа импулсивно и без внимателно обмисляне на конкретната ситуация.