До всички домоуправители в район „Приморски“

ВАРНА новини лого

От Районната администрация съобщиха за „ВАРНА новини“, че са осигурени достатъчни количества дезинфектанти.

В тази връзка всяка Етажна собственост, /ЕС/, може повторно да получи Hyprox 500 ( кислородна вода 1 туба от 10 л.) и денаториран спирт 70% (2 шишенца по 0.5 л.).

С дезинфектантите, придружени с указания за използването им, можете да се снабдите всеки работен ден от 09.00 ч. до 12.00 ч. и от 14.00 ч. до 17.00 ч. в сградата на Район „Приморски” на бул. „Генерал Колев” № 92, ет. 1, а ЕС от кв. „Виница” и близките Селищни образувания – от изнесения офис на Район „Приморски” в кв. „Виница”.

Ако самите управители на ЕС са възпрепятствани да получат препаратите, това могат да направят и други представители от ЕС срещу приемо предавателен протокол.

„Уважаеми управители на сгради в режим на етажна собственост и жители на Район „Приморски”, продължава да е в сила изискването за ежедневна дезинфекция на общите части на обитаваните от Вас кооперации, включващи входни врати , асансьори и вратите им, етажни площадки, стълбища, стълбищни парапети, пощенски кутии…“, припомнят от районната администрация.

Допълнителна информация можете да получавате всеки делничен ден на телефон 052 359 100, 052 359 128.