Район „Владислав Варненчик“ и тази година определя най-красивата цветна градина

ВАРНА новини лого

През  май, въпреки епидемиологичната обстановка в страната, но при условие, че се спазват предвидените мерки за борба с пандемията, район „Владислав Варненчик“ оттново организира конкурс: „Пъстро и създадено с любов”, за най-красивата цветна градина.

Регламентът е познат, но кметът на района Николай Костадинов напомня, че в конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората.

Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Район „Вл.Варненчик https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/, където отново очакваме приятелите ни от страницата, да бъдат активни и да дадат своя вот чрез харесвания на снимките.

Ще има много приятни награди!

Победителите ще бъдат обявени на сайта на района, а наградите ще се връчат лично от кмета на района Николай Костадинов на домоуправителите на етажната собственост при спазване на мерките за безопасност.

Настоятелно моля, при обработване на градинките на етажните собственоси, стриктно спазвайте мерките за безопасност, наложени във връзка с извънредното положение: ползвайте предпазни маски и ръкавици, спазвайте дистанция и т.н., добавя Николай Костадинов.

Напомняме Ви, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова нека снимките ви са не повече от три и максимално да разкриват красотата на сътвореното от вас. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че те освен че са зелени, са пъстри и чисти. Очакваме Ви в конкурса на Район „Вл.Варненчик”: „Пъстро и създадено с любов”!, призовават от районната администрация.

Изпратете Вашите предложения на имейл адрес: vladislavovo_kmet@abv.bg или като лично съобщение на нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/.