Любопитно! Тайният код в номера на автомобила ви носи послание

ВАРНА новини лого

Сигурно вече сте чували, че всяко число има своя енергийна характеристика, която се отнася за всичко – от датата на раждане до номера на автомобила. С датата ни на раждане е свързана зодията ни, цифрите и стрелките на часовника също носят свое послание, но малко от нас се замислят, че колата, която притежават, също има числен код и той се отразява на живота.

Числата, които са част от номера на нашия семеен или личен автомобил, могат да ни дадат доста полезна информация за въздействието му към решаване на едни или други финансови въпроси, за това с какво е най-разумно да се занимаваме и с какви хора да общуваме.

поредица от числа

За определянето на нумерологичния индекс на автомобилния номер трябва да се сумират стойностите на всички цифри, а после, ако се налага, да се съберат още веднъж, докато се получи една цифра.

Например, ако номерът е 2228.

Първо трябва да открием сумата: 2 + 2 + 2 + 8 = 14 = 1 + 4 = 5. | Именно 5 е индексът.

Като открием индекса на автомобилния си номер, можем да разберем какво означава и какъв е „характерът“ на нашата кола.

1 – Автомобил предназначен за делови пътувания зад граница и сключване на солидни договори. Изключително делово превозно средство.

2 – Съдбата на този автомобил е да бъде напълно „отдаден“ на обиколки и проверки на различни обекти – строителни, финансови, търговски. Би донесъл успех на собственика си.

3 – Всички въпроси, свързани с получаването и даването на кредити – ето това е сферата на дейност на автомобила „тройка“. Така че, ако сте финансист, това е вашата кола.

4 – Автомобил с такъв номер е полезен за творческите личности: той ще стабилизира тяхното материално положение и ще им позволи спокойно да създават своите шедьоври.

5 – Това е автомобилът на пътешествията. Смело се отдайте на почивка и развлечение. Изключително неразумно е да се опитвате да ползвате автомобил с такъв номер за делови цели – няма да постигнете успех.

6 – Искате да си гарантирате спокойна семейна обстановка? Тогава по-често събирайте цялото семейство в колата и правете кратки или по-дълги пътувания. Ще се учудите как проблемите сякаш се разрешават сами.

7 – Седем е числото на самотниците. За човек, който изкарва по-добри пари, когато работи сам, е най-подходящ автомобил с такъв индекс. Но компаниите никога не се чувстват удобно в кола с индекс 7.

8 – Това е превозно средство за хора, които се занимават с недвижими имоти. Осмицата им помага да сключват много изгодни сделки и съществено да увеличат съдържимото в портфейла си.

9 – Номерът на тази кола помага на служителите на правосъдието. А иначе, ако ви предстоят частни посещения в обществени учреждения, постарайте се да се обзаведете с автомобил с такъв номер. Няма нужда чак да купувате или да тормозите познати за кола назаем – и такси би свършило работа.