Седмичен Хороскоп за 4 – 10 май 2020 – ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще преминете през период, който ще изиска от вас изчакване и наблюдване развитието на важни за вас събития.

Те могат да имат отношение към ваши роднини или да са свързани с работното ви място.

Най-вероятно вашите интуитивни очаквания за развитието на тези събития ще бъде вярно. Все пак не изключвайте вероятността и от един по-различен развой, който не е задължително да бъде неприятен за вас.

През седмицата не бива да се пренебрегват здравословни неразположения или медицински прегледи, които са планирани предварително.

Има вероятност за грижи свързани със здравето на близък човек.

Няма да липсва напрежение в ежедневието ви, но мъдрите и разумните от вас ще знаят как да избегнат конфликтите и безсмислените спорове.

Не се опитвайте да промените нечий манталитет или мироглед, всеки върви по собствената си пътека, следвайки собствената си съдба.

Някои от по-важните ви ангажименти през тази седмица ще са свързани с дете или млад човек. От вас ще се изиска да проявите търпение за да постигнете това, което сте си поставили за цел.

Като цяло пред вас е седмица, в която ще получите по-голяма яснота по важни за близкото ви бъдеще въпроси.

Ще успеете да разчистите важни проблеми или недоразумения, да успокоите напрежението в семейни или приятелски отношения.

astro.velida