Седмичен Хороскоп за 4 – 10 май 2020 – СКОРПИОН

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще ви се наложи да обсъдите неочаквани новини свързани с майчинство или с дете.

Подобни събития може да се окажат в основата на клюки, които ще ви бъдат споделени. С тези неща трябва да сте по-внимателни, защото темата ще се окаже чувствителна за някои хора.

През тази седмица очаквайте успехи в семейството си свързани с приключването на един ангажимент. Така ще дадете шанс на нова възможност да се развие или друго приятно събитие да намери място в ежедневието ви.

През седмицата ще се зарадвате на радостна новина свързана с човек от друго населено място или от чужбина.

Притесненията тази седмица могат да бъдат свързани със здравословен проблем на дете или млад човек. Те ще бъдат вследствие на емоционални или рискови преживявания или тепърва ще предизвикат такива.

Седмицата вещае празник или специално събитие свързано с мъж от кръга ви роднини или приятели.

В началото на седмицата ще възникнат няколко интересни събития, които ще определят развитието на ваши планове през месец май.

През тази седмица мнозина ще се сблъскат с емоционални недоразумения в любовната си връзка или в брака. Най-вероятно вие ще сте тези, които по-чувствително ще приемат някои разговори или събития. Възможно е вие самите да бъдете виновни за временно охлаждане на отношенията с партньора ви.

Това може да бъде седмица на сериозно изпитание за романтичните връзки.

През седмицата може да ви зарадва една покупка, за която имат желание от доста време насам.

ОТ astro.velida