Седмичен Хороскоп за 4 – 10 май 2020 – ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица различни събития ще ви накарат да се върнете към миналото си. Те може да са свързани със срещи с хора от миналото ви, с неразрешени проблеми от предишни месеци или години, с различни съновидения и др.

Това ще бъде седмица, в която ще трябва да сте много внимателни, да не допускате прибързване или емоционалност в действия и решения, да обмисляте внимателно всичко, с което ви предстои да се ангажирате.

През тези седем дни ще имате постъпления на пари или ще получите важни новини свързани с пари. Възможни са леки разочарования в този план, но няма да бъде нещо, което да предизвика драма.
През тази седмица бъдете внимателни с хора, които имат негативно отношение към вас. Тяхната завист или злоба ще са определящи техните действия, с желание да сътворят възможно най-много поразии.

Като цяло неприятностите през тази седмица по-скоро ще следват линия на изчистване на ненужните неща и хора от живота ви. Вероятността реално да ви наранят или причинят някаква важна за вас загуба, е минимална. През тези седем дни трябва да покажете един по-мъдър и по-философски поглед върху събитията, които преживявате в ежедневието си.

Седмицата вещае събитие свързано с жена, която може да е ваша родственица, приятелка или колежка.

През седмицата ще имате сложни отношения с мъже, които притежават власт, позиция в службата и др.

ОТ velida.net