Какво ще правите през следващата седмица на самоизолация според зодията – хороскоп

ВАРНА новини лого

Какво препоръчват астролозите на представителите на всяка зодия за периода 4 – 10 май, вижте в тази статия:

Овен

За представителите на тази зодия седмицата е период за разширение на контактите. Щом не излизате от вкъщи, ще се отдадете на общуване онлайн, с чаша вино в ръка и ще изпращате съобщения дори на непознати. Общественият ви успех е гарантиран. Повече за седмичният хороскоп на Овните вижте тук.

Телец

За Телците настъпва време за нови решения, свързани с работата. Ще се наложи да преминете на напълно нови релси: работа онлайн, пазаруване онлайн, живот онлайн. За вас това е по-скоро психологически проблем и се налага да си дадете време за адаптация. Повече за седмицата си вижте тук.

Близнаци

Близнаците могат да се окажат в ролята на обединители за хора, които се нуждаят от изглаждане на отношенията си. Необходимо е да проявите такт и търпение, това ще ви се върне многократно. Повече за седмицата на Близнаците вижте тук.

Рак

Раците трябва да се вземат в ръце и да започнат да живеят „по разписание“. Дръжте се така, сякаш животът в изолация е най-обичайното нещо за вас. Повече за Рак през седмицата вижте тук.

Лъв

Звездите съветват Лъвовете да се посветят през този период на тренировки за възстановяване на формата си. Подложете се на диета, спортувайте с онлайн треньор, направете си домашно спа. Повече за Лъвовете вижте тук.

Дева

Девите могат да се отдадат на заслужен отдих. Най-трудното за вас е зад гърба ви. Сега е време да берете плодовете на труда си. Повече за Девите вижте тук.

Везни

За Везните е време да преминат на ново професионално ниво. Подгответе се да презентирате новите си идеи, не се страхувайте да бъдете активни и смели. Повече за седмицата си вижте тук.

Скорпион

За Скорпионите това е период за реализация на мечтите им. Отпуснете се психически, всичко е на ваша страна. Повече за следващата седмица на Скорпионите вижте тук.

Стрелец

Стрелците трябва да помислят сериозно през тази седмица и да си изберат нова интелектуална цел. Пътят, който ще начертаете пред себе си сега, ще ви доведе до неподозирани успехи. Вижте повече за седмицата на Стрелците тук.

Козирог

Козирозите и сами знаят какво трябва да направят през седмицата. Само трябва да помнят, че прекаленият работохолизъм също не води до добро. Вижте повече за седмицата на Козирозите тук.

Водолей

Водолейте, за съжаление, ще бъдат принудени за си губят времето през тази седмица с разрешаване на чужди проблеми. не се притеснявайте от това, когато най-малко очаквате всичко ще се обърне във ваша полза. Вижте повече тук.

Риби

Рибите ще се отдадат изцяло на летаргия и мързел. Но вижте какво ще ви донесе тази принудителна почивка тук.