Мадона има антитела срещу коронавируса

ВАРНА новини лого

Попдивата Мадона съобщи в инстаграм, че в организма й са открити антитела срещу коронавируса.

„Тези дни направих тест и разбрах, че имам антитела, затова утре тръгвам на дълго пътешествие с кола, ще отворя прозореца и ще поема въздух, пропит с COVID-19”, заяви 61-годишната изпълнителка.

В същия пост тя взе да разсъждава за човешката природа. „Учудва ме, колко силно ни вълнува какво мислят другите за нас, как да ги предразположим и как да излезем прави от спора. Ненавиждам себе си за такава низост. Искам да се отскубна от робството на преживяванията”, написа Мадона.

В коментарите си мнозина не повярваха, че антитела са открити в попдивата. Досега Мадона не бе говорила, че има коронавирус. Тя бе посъветвана да си направи повторен тест.

През март Мадона записа видеобръщение в своя „Туитър“, в което тя бе седнала гола във вана с листенца рози, видеото бе озаглавено ,„Не на дискриминацията – Ковид-19“. “Ковид-19 не се интересува колко пари имаш, колко известен, забавен и умен си, къде живееш, на колко години си и какъв разказвач си”, казва певицата от ваната. “Той е велик уравнител <…> ако корабът потъва, то тогава потъват и всички, които се намират на него”, добавя тя. Миналата седмица Мадона стана поредната изпълнителка с високи доходи, която отмени всичките си концерти поради пандемията.

БГНЕС