Кобрата: Ще нокаутирам Джошуа

ВАРНА новини лого

Кубрат Пулев се закани да нокаутира Антъни Джошуа. Кобрата, който днес навършва 39 години, сподели пред BoxingScene.com, че не е получавал предложение да се отдръпне, за да може световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO да организира двубой с Тайсън Фюри за обединение на титлите с тази на WBC. В последните седмици все по-усилено се прокрадва подобна идея, като неин автор е мениджърът на британеца – Еди Хърн.

Кубрат Пулев се закани да нокаутира Антъни Джошуа. Кобрата, който днес навършва 39 години, сподели пред BoxingScene.com, че не е получавал предложение да се отдръпне, за да може световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO да организира двубой с Тайсън Фюри за обединение на титлите с тази на WBC. В последните седмици все по-усилено се прокрадва подобна идея, като неин автор е мениджърът на британеца – Еди Хърн, пише sportal.bg.

Българинът отговори на въпрос дали би приел да отстъпи встрани, ако получи такова предложение.

„Не знам за оферта, която да ме накара да изчакам и да се отдръпна. Така че не знам дали бих приел, не съм се замислял по темата, защото искам да се кача на ринга срещу Джошуа. Вярвам, че този мач ще се проведе до края на годината. Чаках достатъчно дълго. Аз съм официален претендент, но съм отворен и за разговори, не е проблем. Ако някой дойде и ми каже нещо, предложи ми нещо, може би. Не знам, но нека е ясно, че аз искам този двубой, това е”, добави Пулев, който след загубата от Владимир Кличко през ноември 2014 година записа осем поредни победи.