Всички директори и треньори в Левски подават оставки

ВАРНА новини лого

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев, спортният директор Ивайло Петков, треньорът Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян ще подадат оставки на 13 май, когато свърши извънредното положение в България. Новината съобщи лично Колев пред „Дарик“. Той обяви, че всички са говорили и смятат, че най-правилно е да си подадат оставките, ако Васил Божков напусне официално Левски.

Все пак следващият собственик има право да ги остави на работа, ако сметне, че могат да му свършат работа. Информацията на Sportal.bg показва, че изпълнителният директор е говорил вече с голяма част от феновете, които няма да приемат оставката му и ще искат да остане на „Герена“.

Нито един от треньорското ръководство няма да прави никакви проблеми от финансова гледна точка, за да не се създава тежест на Левски, който със сигурност се намира в много трудна ситуация и е пред фалит. Както е известно, Петър Хубчев, колегите му, Колев и Петков работят без заплата от януари месец, когато започнаха финансовите проблеми на „сините“.