Зодиите, които умеят да обичат

ВАРНА новини лого

Както е казал Габриел Гарсия Маркес – „Това, че някой не те обича както на тебе ти се иска, съвсем не означава, че не те обича с цялото си същество“. Когато някои хора се влюбят, те наистина обичат, обичат дълго, с цялото си сърце и се раздават за човека до себе си. Ето кои са те:

Лъв

Лъвът е щедър в живота и в любовта, той е лоялен, отдаден и постоянен. Ако веднъж се влюби ще направи всичко, за да се чувстваш добре. Връзката с лъва е огромно приключение, изпълнено с много, много любов. Има само едно правило – не спирай да го караш да се чувства специален и неповторим. В противен случай ще го изгубиш.

Козирог

Не очаквай от козирога да ти показва или доказва любовта си постоянно, защото той не изразява лесно емоциите си. Ако представител на тази зодия ти каже, че те обича, ти си най-големият късметлия на света. Козирозите рядко се влюбват, но когато им се случи, това продължава дълго. Той няма да доказва любовта си с думи, а с действия.

Везни

С везните не е трудно, лесно се влюбват, защото са идеалисти, обичат емоциите, много са внимателни към половинката си. Няма как да ти е скучно с партньор от тази зодия. Ако веднъж спечелиш сърцето на везните, те знаят как да направят своята половинка истински щастлива.

От Venera.bg