Пълнолуние на 7 май – късметлийски период за 3 от зодиите

ВАРНА новини лого

Мощното пълнолуние днес носи ударен късметлийски период за зодиака. Съдбата със замах ще изпълнява желанията ви! За много хора щастието и просперитетът са основата на идеалния живот.

Но не всеки може да постигне това, което иска. Някой чакат от години, а някой ги получават без никакви усилия.

На Пълнолунието на 7 май започва пътуването към щастлив живот за три зодиакални знака.

Дева

За представителите на тази зодия 7 май е доста благоприятна дата. Девите ще получат много приятни изненади. Главният подарък от Съдбата – успех в професионалната сфера. Девите ги очаква и финансова стабилност в периода след мощното пълнолуние и щастие в личния живот.

Стрелец

Представителите на зодиакалния знак Стрелец на 7 май им предстоят изпълнения на желанията. Висшите сили ще възнаградят Стрелците за тяхното старание и упорство.

Очаква ги ръст в кариерата и увеличение на финансовите потоци. Всички усилия на тази зодия ще се увенчаят с успех.

Везни
Представителите на знака ще станат главните щастливци на 7 май. При пълнолунието Везните връщат увереността си в собствените си сили и им се открива пътят към щастие и благополучие. Те ще успеят да реализират успешно проектите си, благодарение на своите способности и помощ от влиятелни хора. В личния живот самотните Везни ще срещнат сродната си душа, а семейните ги очаква хармония в отношенията.