Седмичен Хороскоп 11 – 17 май, 2020 – КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще бъде добре да вземете решения свързани с бъдещето си. Това особено ще бъде актуално ако трябва да предприемете конкретни действия през тези седем дни.

Ще бъде много важно да се предпазите от илюзии, от заблуда или манипулативни действия на хора, които следват единствено собствения си интерес. (в някои случаи е добре да съхраните сами себе си от подобни действия)

Ако сте ангажирани с юридически или съдебни дела, през тази седмица може да очаквате развитие, но едва ли ще се стигне до тяхното финализиране.

Различни проблеми и неприятности все пак ще намерят начин да ви изненадат. Въпреки опитите ви да ги избегнете или разрешите по най-бързия начин, те ще успеят да ви създадат неприятности в дома или на работното ви място.

Седмицата вещае моменти на напрежение на работното ви място свързана с инцидент, проблематичен (конфликтен) клиент или грешка по невнимание.

През седмицата един здравословен проблем ще изиска някакъв вид терапия или болнично лечение.

През седмицата могат да възникнат затруднения около финансов разход свързан с дете или с човек от семейството ви.

Жените ще имат ангажимент свързан с имот или с вещи в дома. Вероятно ще направите важни за вас покупки, които ще искате да внесат комфорт и свежест в дома ви.

Мъжете ще се зарадват на новина, която ще получат на работното си място или чрез държавна институция.

ОТ astro.velida