Седмичен Хороскоп 11 – 17 май, 2020 – ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преминете през няколко сложни ситуации, които ще изискат мобилизация на вашия дух. Имайте вяра в това, което ви се дава като изпитание или преживяване, тъй като в тях има определен смисъл (значение).

Използвайте тази седмица да осъществете отложени поради различни причини лекарски прегледи или лечение (терапия).

Погрижете се да си осигурите по-здравословен начин на живот, особено ако живеете в големи градове или мегаполиси.

Не прекалявайте с удоволствията, алкохола или цигарите, дори да имате поводи за събиране по приятни поводи. Не мислете, че това са незначителни неща.

През тази седмица избягвайте всякакви хитрости или манипулации от ваша страна, въпреки че вярвате в добрите си намерения. Сега подобни действия ще ви въвлекат в неприятни ситуации, чиито последствия да се окажат непредсказуеми.

През тези седем дни ви предстои да се разделите с някои неща или с хора. Истината е, че тяхното време за действие във вашия живот е приключило. Не се опитвайте да спрете естествения ход на събитията.

Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие или за образованието ви (ако сте ученици или студенти). През тези дни ще можете да се представите по-добре и хората да видят вашите реални възможности и познания.

През седмицата ще получите различни покани или предложения, които ще ви донесат приятни емоции и преживявания.

Развитието на събитията през тази седмица може да бъде по-бавно. Така обаче, живота ще ви помогне да изградите стабилни основи на един успех, който ще имате възможност да реализирате през следващите няколко седмици.

ОТ astro.velida