Седмичен Хороскоп 11 – 17 май, 2020 – СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица може да провокирате един неприятен конфликт поради емоционална или прибързана реакция от ваша страна. Внимавайте с коментарите си относно живота на други хора или когато се обсъжда някаква клюка.

Новините, които ще получите през тази седмица ще ви дадат надежда за реализация на ваш план, който може да бъде свързан с вашата работа.

Мнозина от вас ще се зарадват на покана или предложение за пътуване през това лято. Все пак не избързвайте и изчакайте развитието на събитията в страната, където живеете или там, където планирате да пътувате.

Повод за размисъл относно живота и обратите в него ще бъдат преживявания свързани с хора, които познавате. Тези събития могат да бъдат причина за разговори с различни хора, които имат отношение към тези събития.

През седмицата ще възникнат по-сериозни противоречия с хора от вашето собствено семейство или от кръга ви роднини. В повечето случаи те ще имат връзка с различия относно важни финансови или имуществени дела.

През тези седем дни действията или решенията на роднина или приятел ще ви изненадат. Би било добре да си спестите съветите или мнението си (особено ако не са ви поискани), дори това да е свързано с вероятност да допуснат грешка.

Като цяло по-благоприятна седмица във финансов план ще имат жените родени под този зодиакален знак.

Мъжете Стрелец ще трябва да приемат философски и без излишна драма една загуба или раздяла.

ОТ astro.velida