Седмичен Хороскоп 11 – 17 май, 2020 – ТЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще започнете с очакване за приятни преживявания с любими или важни за вас хора. Доколко и как това наистина ще се случи зависи и от индивидуалните ви дадености.

Ако през изминалата седмица сте успели с реализацията на важни подготвителни работи, през тази седмица ще можете да разчитате на успех в работата си, както и в домашните си дела.

Любовният ви живот ще зависи от свободата на емоциите, които вие и вашия партньор ще си дадете. Недейте очаква единствено партньора ви да създава приятни моменти във връзката ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за създаване на нови познанства с хора отблизо и далеч. Съвета ми е да не ги натоварвате със сериозни очаквания още в тяхното начало.

Някои от по-сериозните конфликти през тази седмица може да бъдат провокирани от други хора за да ви злепоставят или за да ви манипулират в тяхна изгода. От вас зависи дали ще намерите тактичен и дипломатичен път да се измъкнете от подобна ситуация.

Семейните ви ангажименти няма да са малко и определено ще са важни за изпълнение. Не бива да ги отлагате, тъй като това ще ви донесе допълнителни усложнения.

Седмицата вещае важно събитие във вашето семейството или в семейството на ваши приятели.

Като цяло тази седмица може да бъде много интересна, с различни неочаквани събития или силни емоционални преживявания.

Мъжете Телец да бъдат готови да стартират една нова идея или шанс.
Жените ще присъстват поне на едно събиране или приятна среща през тези седем дни.

ОТ astro.velida