Седмичен Хороскоп 11 – 17 май, 2020 – ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица на интересни и непредсказуеми като развитие преживявания, които ще оставят спомени у вас.

През тази седмица емоционално ще бъдете съпричастни към събитие в семейството на ваши роднини, съседи или приятели.

През тези седем дни избягвайте сериозни обещания, тъй като динамичността в ежедневните ви задачи ще направи трудно тяхното изпълнение.

През седмицата мнозина ще се ангажират със здравословните проблеми на роднина или на приятел.

Това ще бъде седмица,в която могат да ви изненадат неочаквани пари. Ще възникнат нови възможности за по-добър или допълнителен доход, но определено ако сте в търсене на такива.

Изненадите, които ви предстои да преживеете тази седмица ще ви накарат да се замислите относно решения или ангажименти, с които вече сте се обвързали. Възможно тези изненади да ви провокират към неочаквани промени в начина ви на работа и дори в начина ви на живот (дори това да е за определен период от време)

В работата си ще преживеете един период на сравнително спокойствие без стресови ситуации. Ще се чувствате по-спокойни или по-уверени след преживян период на несигурност или безпокойство за бъдещето си.

Седмицата вещае притеснение около здравето на любим човек, което може да има връзка с гинекологични или урологични проблеми.

ОТ astro.velida