Зодиите, за които лятото на 2020-та година ще остане незабравимо

ВАРНА новини лого

Телец

През това лято ще осъществите приключение, за което винаги сте мечтали, но все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши липси ще са попълнени и най-после ще можете да грабите с пълни шепи от живота.

Ще скочите в неизвестното с голямо вълнение и ще се пренесете на място, което сте виждали досега само в своите най-красиви сънища. Ще поемете много рискове, но и ще изживеете неповторими емоции, с каквито малко хора могат да се похвалят. За вас лятото на 2020 година ще е повече от вълшебно!

Козирог

Дори и тези от вас, които са загубили вяра в своя късмет, през лятото на 2020 година ще се уверят, че чудеса съществуват не само в приказките и филмите, но и в реалния живот.

Точно когато сте загърбили всякаква надежда и сте потънали в униние, ще се случи нещо, което ще ви накара да вдигнете гордо глава.

Най-сетне Козирозите ще прегърнат една своя мечта и животът им ще се изпълни със смисъл.

Риби

Любов е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашето лято-2020. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат обич, най-сетне ще открият своята съдбовна половинка.

Да, това няма да се случи много лесно, но след много трудности и предателства ще откриете човека, който ще ви накара да забравите за несгодите си. За обвързаните Риби това лято също ще е важно, защото ще скрепите отношенията си и ще увеличите семейство си с поне още един член.