Кобрата се изправя срещу Джошуа пред празни трибуни?

ВАРНА новини лого

Мениджърът на световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа – Еди Хърн, е готов да организира сблъсъка с Кубрат Пулев дори и пред празни трибуни, съобщава Bulgaria ON AIR.

Кобрата трябва да се изправи срещу британеца за три от поясите. Има три варианта за двубоя. Ако двубоят остане в Англия, със сигурност ще бъде без публика. Опции са още Саудитска Арабия и Хърватия. Според Хърн събитието може да се проведе на стадиона на „Тотнъм“, а той е готов да го превърне в „нещо наистина невиждано до момента“.

„Готов съм на всичко. Да пресъздадем на живо спорт по невиждана досега система и да се говори с години за това събитие. Трябва да предвидим, че и за напред ще има катастрофи, които ще ни спират от прекия контакт. За това трябва да сме иновативни“, категоричен бе той.

Той ще опита да дебютира с иновации още за двубоя между Александър Поветкин и Дилиън Уайт. Срещата е предвидена за 4 юли в Манчестър, пред празни трибуни и, ако мине по план, то следващото голяма събитие ще бъде битката между Кобрата и Джошуа.