Цирк: Антиваксъри с петиция срещу несъществуващата имунизация за COVID-19

ВАРНА новини лого

Петиция „Против задължителна и принудителна ваксинация срещу COVID19“ се появи в българското интернет пространство, която се разпространява скорострелно в социалната мрежа.

В нея създателите й описват мотиви срещу задължителното ваксиниране срещу коронавирус, на фона на пандемията в цял свят и на усилията на всички страни да намерят ваксина срещу новата зараза.

Петицията (може да видите тук) е подписана до тази сутрин от близо 7 000 души, които са против несъществуващата все още ваксина.

„Внимание ваксина! Както много от вас вече разбраха, следващата стъпка на световното правителство да „спаси“ човечеството ще бъде неговата универсална ваксинация“, пишат авторите на петицията, вероятно създадена от български антиваксъри.

А техните мотиви са: „Против задължителна и принудителна ваксинация с/у Ковид 19. Смятам,че ако ни наложат тази ваксина тя ще бъде с Нано частици за пряк контрол на нашите тела. Тоест тази ваксина ще разбие и обърка нашият биологичен и хармоничен баланс, което в момента би се оказало пагубен за нас понеже сме обездвижени, нямаме достъп до въздух, гора и всички природни блага. Т.е. тялото ни и сега е дезориентирано с вкарването на изкуствени частици ще ни разбият тотално, ще ни контролират и промиват мозъците“. Авторите са категорични, че ваксината „има съвсем различни цели“.

„Докато владетелите на света излюпваха плановете си за строго регулиране на броя на хората на планетата и търсене на начини да контролират човешкия ум за собствените си лични цели, те насочиха вниманието си към ваксините.

Те разбраха, че именно ваксините могат да играят решаваща роля за осъществяването на техните планове и планове по най-наблюдателния за хората начин“, стигат по-далеч в мотивите си антиваксърите.

Те дори дават за пример слагането на чип, чрез който ни управляват и въвеждането на 5G мрежата като друга цел на съвременния свят, която сравняват с ваксините.