Вижте кои зодии са най-склонни да напълнеят, дори когато са на диета

ВАРНА новини лого

Знаете ли, че макар и телосложението да е нещо строго индивидуално, все пак сред зодиакалните знаци има някои малки особености, които помагат на някои зодии да напълняват по-лесно в сравнение с други. Нека хвърлим един поглед и видим кои са най-склонни към натрупване на излишни мазнинки.

Телец

Представителите на зодия телец много често имат едро телосложение. Висок ръст, едри кости и масивна мускулатура не са рядкост при повечето хора родени под този зодиакален знак. Освен това, телците са склонни да се отдадат на мързел, почивка и рядко се втурват да бързат за нещо. Те обичат да стоят на вън, наслаждават се на природата и на контакта с нея, но всичко това правят бавно, спокойно и без да бързат за никъде.

Дори още повече им помага един от техните навици, а именно слабостта им да си хапват обилно.

Представителите на този зодиакален знак си падат по кулинарните изкушения и често си похапват месо и сладкиши без да се тревожат за количествата. Телците са типичен земен знак и като такива те откриват голямо удоволствие в чистите земни удоволствия, например храна, почивка, сън, бавна разходка, интимни преживявания с любимия човек. Цялостната философия на телците е основната причина за натрупването и на излишни килца.

Лъв

Както може би сте виждали и сами, между представителите на зодия лъв и телец има някои сходства, а любовта към кулинарните изкушения е сред тях.

Лъвовете си падат по вкусната храна, качествения алкохол, сладкото и всичко това обичат да гарнират с много почивка, сън и мързелуване.

Каква по-вредна комбинация от тази? В допълнение, лъвовете дори са по-склонни към напълняване от телците, защото за разлика от тях не си падат много по дългите разходки и излизанията сред природата. Дори когато са на пикник или край морския бряг лъвовете предпочитат да се отдадат на мързел и безделие, което доставя неимоверно удоволствие на царствената им природа.

Козирог

Представителите на зодия козирог са склонни да натрупат излишни килограми.

За разлика от другите две зодии в списъка обаче, проблемът при козирозите не е в слабостта към кулинарията и мързелуването, а заради навика им да се задържат твърде дълго време на работното място, да не си доспиват и да се хранят между другото с каквото им падне.

Именно сред представителите на зодия козирог има най-много хора, които да прекарват дълги и изморителни часове в офиса, а на обяд отиват да си купят някаква боклучава храна, защото това ще им спести повече време за да могат да довършат важните задачи във фирмата.