Нора Недкова подкара колата си в… морето (ВИДЕО)

Нора Недкова катастрофа.

Плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си в морето на пристанище „Марина Диневи“ в Св. Влас, съобщават ексклузивно за Флагман.бг свидетели на комичната ситуация.

Екшънът с варненката е станал около 6 ч. вчера сутринта, когато тя вече си тръгвала след горещ купон с приятелки на откриването на баровския „Planet Yacht” клуб и последвал афтър в пиано бара на марината.

По думите на очевидци, миската подкарала червения „Nissan Juke”  с високите си токчета и убийствената си секси рокля с маневра назад, но не преценила ситуацията и се блъснала първо в една от лодките, а след това за малко щяла да потъне в морето. За щастие, пропаднала само задницата на автомобила, а плеймейтката изскочила ужасена навън. От потъване я спасила единствено малката лодка в морето, която подпряла Nissana-а и той не пропаднал.

На мястото на инцидента веднага са пристигнали полицаи, а през това време Недкова повикала своя приятелка и я убеждавала да каже, че тя е подкарала колата, съобщават още очевидците на инцидента.

Когато видели притеснената секс бомба и приятелката ѝ, полицаите били буквално стъписани. Знойните мадами вече били повикали пътна помощ да им помогне да извадят автомобила на сушата. Тъй като Нора и приятелката ѝ дали объркани обяснения за инцидента, в момента се изяснява по видеозаписи кой е бил зад волана на червеното возило.

Снимки и видео „Флагман“:

Сподели: