Бойко Борисов: Румен Радев ме следи с дрон! (ВИДЕО)

Бойко Борисов на пресконференция на ГЕРБ.

Снимка "Булфото"

„Нашите политически противници днес удариха дъното“. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на извънреден брифинг, в централата на ГЕРБ. До премиерът беше и председателят на парламента Цвета Караянчева. 

„То не бяха тоалетни, спални, манипулации. По-скоро въпросът е защо и защо сега се прави, а не преди изборите?. Защото Юли месец е важен месец, очакваме да отпадне механизма, България върви уверено към влизането в Еврозоната, което значи и парична независимост.“, каза премиерът.

Борисов заяви, че атаките срещу ГЕРБ идват на първо място от Радев, следват БСП, ДСБ, Мая Манолова, Цветан Цветанов, Слави Трифонов и „всички, които да готови да станат на кълбета“.

„Румен Радев дори си позволи да вдигне дрон, за да ме снима. Кара го много пъти и пред вратата ми чак. Предупреден е, че ще го сваля. Дори разбрах, че лично го управлява. Отговорно твърдя, че държавният глава си позволява да ме следи по този начин. Като кажа на НСО и те казват на неговата охрана, че съм се възмутил и тогава вече го сваля. Единственото, което са ме уведомили от НСО е, че от Китай са му подарили дрон“, каза премиерът.

„Станахме неугодни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме директно с придобиването на F-16 в истинската евроатлантическа общност. От тогава се появи омразата – много ярка, много силна.“, каза още Борисов.

„Какво получаваме – компромати. В учебниците на КГБ пише, че когато създадеш един компромат, трябва да създадеш такъв, че трябва да отвратиш този, който го гледа“, заяви той

„Подреждат, монтират, правят, струват, има цели звукозаписни студия създадени. На форума в Давос ни демонстрираха как се прави това. Как от едно мое подобно изказване – правят струват, подреждат, прикачват на един, втори телефон. Идват заплахи от държавния глава, който трябва да бъде обединител на нацията, който бе уличен, сега искат мен да ме вкарат в калта. Нито ще ме откажат, нито ще се спра, категоричен е Борисов. Това са необратими процеси – банковия съюз. Това страшно ги притеснява“, посочи Борисов. 

Скандални снимки се появиха по-рано през деня в сайта „Афера“. На една от тях се вижда, че премиерът Бойко Борисов най-вероятно спи, а на фотосите ясно личи как в нощното шкафче има пачки с 500 еврови банкноти и златни кюлчета, а отгоре оръжие.

През деня беше съобщено, че въпросните снимки са пуснати от същия имейл адрес, който е изпратил и скандалния запис, в който Борисов говори цинизми и който в момента се проверява. На пръв поглед изглежда, че снимките са правени на едно  и също място – спалня, но по различно време. 

„Наричат ни хунта, диктатори, а се леят от сутрин до вечер компромати за нас, ние сме жертви, не инициатори, за кой друг излезе, чия друга спалня излезе, даже не знам защо ме снимат завит, да ме снимат гол, аз спя гол, сравняваха ме като бях главен секретар на МВР с Чък Норис“, коментира още Бойко Борисов.

Няма да живеем в параноя! Нашите политически противници днес удариха дъното. Видяха, че с избори не могат да ни бият. Искат да ни смачкат психически и физически, но няма да успеят. Станахме неудобни, защото пратихме България в евроатлантическа орбита – закупихме изтребителите F-16, скоро ще влезем в Банковия съюз и ERM II, правим газовата диверсификация, спряхме мигрантите и се справихме с коронавируса. Имам много врагове – хората, които ощетяваха държавата с милиарди. Нито ще ме откажат, нито ще ме спрат. Не ме е страх! Не ни е страх! Няма да се откажа! Няма да ни откажат! Работа, работа, работа! Ще си я свърша.

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 17 юни 2020 г.

 

Сподели: