Биг брадър на Позитано. Нинова дебне Добрев с камери

Корнелия Нинова и Кирил Добрев

Колаж ПИК

Изпадналата в пълна истерия лидерка на БСП Корнелия Нинова е ударила дъното в напъните си да се удържи на поста. Бламираната по всички точки председателка с изтекъл мандат е разпоредила денонощно дебнене на конкурента й за поста Кирил Добрев с камери.
Това става ясно от разпространения запис, на която ядосаният Добрев ругае чиновника от централата на „Позитано“20 Евгени Белий, а нежно близкият му приятел Иво Лилов го спасява уж от шамарите на Кирил Добрев, за което ПИК съобщи снощи.

Двамата отдавна предизвикват забавни коментари и слухове за гей афера, която не се и опитвали да крият. При внимателно вглеждане във видео записа обаче всяко непредубедено око веднага ще забележи, че там е отбелязана следната информаци: Етаж 3, камера 3.
Тя обаче е напълно заличена от обслужващите Нинова сайтове на Валерия Велева и „Афера“, разпространили светкавично материала, след като се появи първо в абсолютно неизвестен маргинален сайт.
Манипулацията цели да разкрие, че Кирил Добрев е под постоянно видео наблюдение от страна на Корнелия Нинова. На третия етаж се намира именно неговият кабинет, както и организационният отдел на партията, който той ръководи. Камерата заснема всички, които се качват на този коридор и влизат в кабинета на Добрев.

Освен това инсценировката на скандала, чието начало остава загадка, е направена точно на място, на което камерата има най-добър обхват, именно за да бъде заснета и разпространена в медиите.

Евгени Белий е чиновник, известен сред социалистите като човек за мръсни поръчки. Неведнъж по време на заседания на Националния съвет на БСП той е седял в залата и е вдигал ръка при гласуванията, макар чиновниците на партията да нямат право на това. Това е и причината не веднъж да бъде гонен от заседанията на върховния орган.

ПИК

Сподели: