ВАЖНО! На вниманието на безсмъртните, които отричат COVID-19 и мерките

безсмъртните

Смятате, че сте безсмъртни и че COVID-19 е измислен, специално за да тормози нас българите.

Вярвате, че няма „такова животно“ и всичко е просто една велика конспирация.

Готови сте да заклеймите всеки, който си позволи да спомене в социалните мрежи броят на заболелите и да апелира за повече дисциплина.

Чувството ви за самосъхранение е в пъти по-малко от егото ви.

Сложили сте си на профила снимка с надпис „Маските са за мълчаливите!“

Ако отговаряте на поне едно от горните условия, то Вие сте човек, който трябва да прочете това – истината за „БЕЗСМЪРТНИТЕ“

БЕЗСМЪРТНИТЕ били елитна армия от воини, били се под знамената на Персийската империя. Името им дал старогръцкия историк Херодот, от когото до голяма степен научаваме за тях.

Според Херодот, Безсмъртните винаги били по 10 000 в една военна единица. Нито повече, нито по-малко. Ако някой умрял или се разболеел, или нещо друго му се случело, моментално бил заменян от друг войник. Това създавало усещането, че армията била пълна с безсмъртни създания, защото броят на войниците никога не се променял. В сравнение с някои техни врагове, като гърците, персийците нямали добри оръжия, те използвали щитове от дърво и ракита, но „безсмъртните“ били обучавани от най-ранно детство и то не просто да се сражават, а да не се страхуват от смъртта и да вярват, че са непобедими.

Който се интересува от история прекрасно знае как Ксеркс, начело с елитният си корпус от „безсмъртни“, тръгва да завладява Елада в последната гръко-персийска война през Термопилите, теснина между морето и планинската верига Калидромо, през която всяка войска, движеща се от Тракия към Пелопонес по необходимост трябва да премине. За изненада на персите, проходът е окупиран само от няколкостотин гърци (като в това число не влизат илотите и съюзниците), начело на които били 300 спартанци водени от цар Леонид. 

Леонид и неговите спартанци успяват, с цената на собствената си саможертва, да задържат огромната армия на Ксеркс, а гърците, вдъхновени от подвига им разбиват армията му и унищожават „безсмъртните“.

Изводът от тази история е, че смелостта и липсата на страх от смъртта не означава безсмъртие.

Изводът е, че цар Леонид, спасил със саможертвата си Елада, е останал в историята, а безмерно смелите „безсмъртни“ са измрели безименни.

Изводът е, че няма безсмъртни!

Няма безсмъртни, но има хора като Ксеркс, които промиват мозъците на другите и ги карат да вярват, че са „безсмъртни“, за да им водят войните за господство и да… умират за тях.

Парадоксът е, че най-често невежеството води след себе си манията за подобно „безсмъртно величие“!

Толкова по въпроса за „безсмъртните“ и конспирацията с COVID-19.

Маня Петрова