Отрупани рафтове и пълни магазини на Колхозния пазар (СНИМКИ)

Колхозния пазар

„На Колхозния пазар има всичко!“ Тази максима, позната на кореняци варненци от десетилетия, придобива нови измерения в пандемията и… жегата.

Любимото на всички тържище и в най-тежките дни от коронакризата е приютявало стоки „от пиле мляко“, достъпни за многобройните купувачи в първия възможен ден след отхлабването на мерките.

Няма да се спираме на отрупаните сергии с плодове, зеленчуци и риба. „ВАРНА новини“ неведнъж е описвала безкрайният асортимент и изгодните цени. Сега ще говорим за друго.

В магазинчетата на Колхозния пазар и най-претенциозните потребители могат да намерят търсеното. Дрехи, обувки?! Изборът е безграничен – както за мъже, така и за жени.

За гурме настроените купувачи има неутолимо предлагане на месни и млечни продукти, десетки видове и размери яйца, маслини. Пчелни продукти? Има ги на Колхозния пазар на свръхатрактивни и търсени цени. Както и продукти от битовата химия, за дома. Дори тесли, метли, лопати.

Нуждаете се да хапнете набързо, кафе или питие в жегата? Пак там ви очаква най-доброто.

Традиционно варненската аудитория откликва (личи и по пълния с коли паркинг!) и потокът клиенти е практически безкраен. Дори по икиндия, в горещия съботен 1 август, залисията на пазара включва огромна върволица клиенти, които избират не само свежите плодове, зеленчуци и рибни продукти, а и отбрани селекции от гореизброените артикули.

И ако животът и нормалността след пандемията се е върнала, това е станало именно на Колхозния пазар!

ВН