Задържаха гастролиращ „протестър“, пласирал кокаин (СНИМКИ)

ВАРНА новини лого

Снимка ПИК

32-годишен дилър от Хасково е бил задържан днес от полицията в Пловдив. Мъжът е арестуван след полицейска проверка на Голямоконарско шосе, предаде „Трафикнюз“.

При обиска на автомобила му са открити 150 гр. кокаин. Установено е, че Никола Николов се прибирал в Пловдив след сделка с наркотици в столицата. Откритото количество е с висок процент на активното вещество – 92-93 процента, което по цени на съдопроизводството възлиза се оценява на  близо 53 хиляди лева. 

От профила на Николов в социалните мрежи става ясно, че той е активен участник в организираните протести. Снимките му са от протестите в София, но е забелязван по време на блокадите и в Пловдив. На последния е бил заедно Валентин Караджов, който е бил обявен за общодържавно издирване.30-годишният хасковлия е разследван за кражби на три автомобила, 1 брой увреждане на чуждо имущество, 1 кражба, едно възпрепятстване на властта и едно причиняване на значителни вреди.

Фотосите на Николов са придружени от обидни думи и нецензурни квалификации срещу униформени служители на реда, заснети на заден план в снимките с него.

ПИК