НОВА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ! Семейство издъхна, поразено от вируса-убиец

Пациент с коронавирус.

Снимка БТА

След смъртта на семейство медици от Белица, с коронаинфекция в МБАЛ починаха Снежана и Боян Х. Коронавирусът уби семейство от Благоевград буквално за броени дни. Снежана и Боян Х. издъхнали един след друг през няколко дни, съобщава „Струма.ком“. Преди дни коронаинфекцията погубила 58-годишната Снежана, а онзи ден COVID-19 уби и съпруга и Боян. Трагедията потресе всички, които познават Снежана и Боян от благоевградкия квартал „Грамада“.

Къде са пипнали заразата е неясно. Коронаинфекцията бързо се развила, Снежана била с по-леки симптоми в началото, докато Боян бил приет в реанимация на болницата, където и издъхнал. 

Вчера стана ясно, че фелдшер от село Краище, който работи в Спешния център в Банско, също е починал в реанимация, след зараза с вируса.

Миналата седмица вирусът убиец погуби цяло семейство медици от Белица. Лекарите баща и син Муса и Емил Вакльови и медицинската сестра, съпруга и майка Ава Вакльова. 

Вчера следобед със симптоми на COVID-19 в болница бе докаран и 82-годишният Асен Г., за когото казват, че живее в една къща с починалите Снежана и Боян.

ПИК