Бойко Борисов: В момента мафията иска да свали правителството, затова оставка няма да има! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Бойко Борисов

Снимки и видео ПИК, Фейсбук и МС

„Мафията в момента иска да свали правителството – хазарт, контрабанда, всички са на улицата срещу нас. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се дава оставка“, коментира министър-председателят Бойко Борисов.

”Искат оставка, но не знаят какво да се направи. При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще“, добави премиерът, който днес посети възстановителния център за деца с онкохематологични заболявания в община Костинброд. Премиерът изтъкна, че правителството продължава да работи активно. „Затова толкова ги дразним – другите няма какво да покажат“, отбеляза Борисов.

Новопостроеният център, който се намира между селата Опицвет и Безден, е третият подобен център в Европа след Норвегия и Италия. Изграждането му започва през 2018 г, като за целта са предоставени 3 млн. и 700 хил. лв. по Програмата за развитие на селските райони. Получена е и безвъзмездна помощ от община Костинброд в размер на 750 хил. лв. Устойчивостта на проекта е гарантирана и благодарение на финансиране по линия на Норвежката програма. Центърът включва седем къщички, в които ще се настаняват семейства, има и хотелската част, спортен център, столова, кухня и зали за занимания. Общият капацитет е за 40 души. В базата е изграден и параклис.

Мафията в момента иска да свали правителството – хазарт, контрабанда, всички са срещу нас на улицата. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се дава оставка. Продължаваме да работим, показваме свършеното и не говорим в бъдеще време, а в настояще. Възстановителният център за деца с онкохематологични заболявания край Костинброд е прекрасен. Когато нещо е направено хубаво, противниците ни няма какво да кажат, а и нищо не могат да покажат.

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 9 септември 2020 г.

Продължаваме с интензивното строителството на ключовите инфраструктурни обекти в България. През ноември ще е готова първата част на АМ „Европа“. В момента тук работят стотици строители и десетки машини. Докато другите само говорят, ние работим. Въпреки пандемията, правим всичко възможно животът да си върви и хората да не се тревожат.

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 9 септември 2020 г.