Зодиите с опасен чар (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Хороскоп.

Поглед, усмивка или походка – всеки има нещо, с което да прикове чуждите погледи към себе си, пише actualno.com. Несъмнено сте чували да казват за някои хора, че те носят чара си по рождение. Възможно ли е тази обаятелност да идва просто така? Оказва се, че ако се разровим в дебрите на астрологията, ще разберем, че има зодиакални знаци, за които това просто е даденост.

Нека видим кои са те: 

Близнаци

Това са хората с най-много познати и огромен социален и информационен кръг. Те знаят всичко, познават всички и навсякъде и за всичко имат човек. За да се случи това изобщо, те още от малки са невероятни чаровници – те обичат хората. Обичат да си приказват, да слушат, да се запознават и да свързват хората едни с други. Те са Фейсбук преди да е имало такъв!

Рак

Хората от тази зодия са много чувствителни и сантиментални, но преди да разберете това, ще разберете, че те са много сладки с невероятно чувство за хумор. Те имат малък кръг от истински, лоялни и предани приятели, но в социални ситуации са внимателни и грижовни към всеки. Могат с лекота да спечелят сърцето на всеки, стига да са в настроение за това.

Везни

Хората от зодия везни обожават социални събирания! Кино, театър, концерт, банкет, рождени дни, сватби – те са екстровертни и се чувстват на място. Тактични, дипломатични и внимаващи на всички да им е приятно, те бързо ще прекратят с чара и интелекта си назряващи конфликти или емоции.

Стрелец

Има нещо уникално в начина, по който стрелците гледат на живота и хората – с очите и топлината на лабрадор! Всяка ситуация е потенциално позитивна и всеки човек е добър, да доказване на обратното. Те се срещат с всеки без предразсъдъци и убеждения и са готови да приемат без задни мисли. Поради това много хора обичат да са край Стрелци и те се славят като една от зодиите с най-много познати.

marica.bg