Най-страстните любовници и най-скучните зодии в леглото (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Зодии и секс.

Не всички са страстни любовници. Има представители на зодии, за които любовните ласки не са толкова важни. Ще ви представим списък с най-страстните и най-скучните зодии. 

Едните са гуру в леглото, а с другите сами ще предпочетете да правите нещо различно от любов.

Най-страстните зодии:

1 място
Двете планети Плутон и Марс са отговорни за сексуалността. Домът на Плутон е в Скорпион . Както знаете, всяка зодия е свързана с някаква част от човешкото тяло и така Скорпионът е свързан с гениталиите.
Следователно на Скорпионите може безопасно да бъде дадено първото място като най-секси и „най-горещите“.
Представителите на този знак са най-страстните любовници. Повечето от тях са Дон Жуан и Казанова. В това отношение Скорпионите се държат като хищници, поради което не пропускат нито една потенциална плячка.
Повечето Скорпиони са страстни, но са способни да въздържат пламъка си. Има обаче и представители на този знак, които просто са обсебени от секса.

2 място
Плутон е издигнат в Лъв , поради което тази зодия е на второ място по сексуалност. Лъвът е знак за любов, или по-скоро любовни афери, краткосрочни връзки и връзки, като фойерверки. Лъвовете, като никой, са склонни да започват бързо романтични връзки.

3 място
Овенът също принадлежи към „горещите“ знаци на зодиака, тъй е обитател на Марс. Третото място обаче все пак трябва да бъде разделено между два огнени знака – Овен и Стрелец.
Стрелците са любители на секса, склонни към изневяра, честа смяна на партньори. Често се оказват любители на груповия секс. За Стрелеца няма конвенции и бариери по такива въпроси.

Зодиите, за които сексът изобщо не е важен:

1 място
Най-целомъдният знак на зодиака е очевиден – Дева. Те могат да имат всичко в секса, но само според графика си. Девите имат много добра сексуална техника, но имат склонност да планират време за любовни връзки. Можете да намерите това при тях правило: секс – в понеделник, сряда и събота и това е единственият начин. За Девите също са характерни служебните романи. Често се женят за задължения, от чувство за дълг. Девата може да се нарече най-хладният знак на зодиака.

2 място
Второто място принадлежи на Водолеят , но по различен начин от този на девата. За Водолеите емоционалната близост, взаимното разбиране, наличието на общи теми и допирни точки с човек са много по-важни от сексуалните отношения.
За тях винаги е по-важно да „говорят?“. Те ценят приятелството повече от любовта, въпреки че в психологията те са едно и също нещо.
За Водолеите не са по-тежки сексуалните връзки, а родствеността на душата.

3 място
Има още два въздушни знака – Везни и Близнаци. Във Везни е екзалтиран Сатурн, който се проявява в определена бдителност. Представителите на този знак често имат прагматично отношение към сексуалните отношения и брака. Те често показват безразличие към секса. Близнаците, от друга страна, просто не са сериозни по отношение на сексуалността и връзките.

jenata.blitz.bg