Продължава да се шофира без книжки и номера във Варненско

кат

Снимка: БГНЕС

На 15.09. т.г., около 10:00 часа, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Фолксваген» с водач на 37 г. от с. Синдел, е установено, че мъжът управлява МПС със служебно прекратена регистрация и без свидетелство за правоспособност, отнето му като принудителна административна мярка.

На 15.09. т.г., около 11:00 часа, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Рено» с водач на 24 г. от Белослав, е установено, че мъжът управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като принудителна административна мярка.

На 15.09. т.г., около 13:10 часа, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Сеат» с водач на 30 г. от Суворово, е установено, че мъжът управлява МПС без свидетелство за правоспособност, отнето му като принудителна административна мярка, и след употреба на наркотични вещества.

На 15.09. т.г., в гр. Провадия, при извършване на полицейска проверка на мотопед «Гранд» с водач на 60 г. от с. Блъсково, е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред.

Материалите са докладвани на прокурор. Виновните са задържани за 24 ч.