Мая Манолова изгонена от Кюстендил – местните я наругали заради изцепките по площадите и любовните афери

ВАРНА новини лого

Снимка БГНЕС

В срам и позор за родния си Кюстендил се е превърнала Мая Манолова. Бившата депутатка от БСП и омбудсманка дори не може да си покаже носа там, без да бъде обругана от съгражданите си, научи ПИК. Тя е посетила града преди няколко дни и още щом съгажданите й я зърнали, срещу нея се изпсипал залп от обиди. В крайна сметка Манолова била принудена набързо да прекрати пешеходната си разходка в центъра и да се изпари. 

Това разкриват пред ПИК очевидци на грозните сцени, в които омерзени от поведието й кюстендилци й потърсили сметка за скандалите, които непрекъснато забърква. 

„Тази жена се превърна в позор за града ни и няма място тук. Беше дошла с явното намерение да си прави реклама и поредните селфита уж с подкрепящи я граждани, но набързо беше изгонена и подви опашка. Тук няма място за такива като нея, а и от години не е направила нищо за града ни. Сеща се за нас, само когато има нужда да се прави на политичка“, категорични са местните. 

Според свидетели Манолова се е появила с намерението да обиколи центъра и да се снима за рекламни снимки с хората, които после да представи като свои привърженици във фейсбук. Срещнала обаче само омерзени от нея граждани, които не й спестили критиките, а някои били добре запознати и с драмите в личния й живот. 

„Тук не е тайна връзката й с Паунов навремето, който заряза заради Ангел Найденов. Сега пък и него явно е изхвърлила от мераци по Борисов. Тази жена е напълно дикредитирана във всякакъв план. Срам за семейството й, вместо да си гледа внучето и да помисли за дъщеря си“, коментират още кюстендилци, визирайки разкритията, че Манолова изживява нещастна любов по премиера Борисов, който категорично не отговарял на чувствата си и тя решила да прави партия, за да му отмъсти. 

ПИК