Месечен хороскоп за септември 2020 г. – БЛИЗНАЦИ

Ако сте родени под знака на Близнаци, през този месец ще изразходвате много време и енергия за разрешаване на важни за вас проблеми. Остават три месеца до края на годината и вие много добре знаете цената на времето.

Ако се организирате добре още в самото начало на октомври, в края на месеца ще има за какво да се чувствате доволни и обнадеждени.
През този месец обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени. Не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно воля и амбиция.

Мнозина от вас ще са ангажирани с планове или проекти свързани с имот или стопанство.

Нещата може да се развиват бавно, но успехът е пред вас.
Изненади пре зтози месец ще възникнат във вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, постигане на важни резултати или печалби.

Може да използвате благоприятните тенденции на този месец за представяния, за интервю за нова работа и др.

През този месец най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или други неприятни ситуации. За съжаление вашата защита, съвет или помощ като родител няма да е достатъчна.

Малко по-непредвидимо ще се развият събития, при които ще ви се наложи да коригирате свои ангажименти или обещания.

Жените ще се наложи да се срещнат с неприятни хора, или ще имат контакти с представители на институции (бизнес) по неприятен повод.

Мъжете да избягват конфликти с хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.

От Astro.velida.net