Астролог: Този четвъртък без никакъв секс!

Астролог.

Снимка ПИК

В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Днес  се  отварят небесните порти и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас, нашите мисли и действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват лоши постъпки. Не бива да се пожелава злото на някого, да се лъже, да се краде. Това е хороскопът на астроложката Ивелина Пенчева за днес.

„Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна“, съветва тя.

„Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да се разхождате, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече“, дава напътствия астроложката.

„В този ден не трябва да се опитвате да променяте партньора си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Днес е особено противопоказна измяната“, завършва Ивелина Пенчева.

ПИК