Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (БЛИЗНАЦИ)

БЛИЗНАЦИ

Близнаци

На днешния 14-и действат хора в сянка, нищо не се прави и казва открито. На 15-и ще се събудите с чудесна идея, реализирайте я. 16-и изисква активна самозащита, а 17-и е неблагоприятен за събрания и съвместни инициативи. Групите се разпадат. От обед на 18-и навлизате в силен период, уреждате документи и плащания. На 19-и бъдете отговорни. На 20-и битките на другите ви носят полза. На 14-и тъмнината на приближаващото новолуние пречи да се разбере кой какво иска и за какво се бори.

Очертават се провокации поради някои ограничения за бизнеса. 15-и е ден на интуитивни прозрения, които ще ви помогнат да разрешите стар проблем, но със сигурност ще ви вкарат в нови още в следващите два дни. Внимавайте и не предизвиквайте съдбата. На 16-и се събуждате със спомен за пророчески сън, който ви дава символично решение на наболелите проблеми. Очертават се опити за намеса в личните ви действия и намерения. 17-и е ден на фатално влияние и привличане, особено за родените в третата декада. Луна и Нептун са в конфликтна позиция спрямо Слънцето ви.

Не работете в екип и не се подчинявайте на колективни решения. 18-и е ден за представителни срещи. Ще убедите някой да ви съдейства и да финансира проектите ви. Получавате одобрението на шефове и специалисти. На 19-и до обед диетите са противопоказни. Не се лишавайте от хубавото похапване и разговорите на масата. До вечерта ще ви потърсят партньори, клиенти и доставчици от чужбина. 20-и за вас носи успехи и постижения. Конкуренцията ви зацикля в компроматни игри, влиза в противоречие със закона и не успява да ви контрира и конкурира. Имате по-голяма свобода на действие.