Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (ДЕВА)

ДЕВА

Дева

Новолунието ще елиминира някои ваши конкуренти, ще стопира ненужни и вредни проекти и връзки през уикенда. Благодарете и продължете. На 16-17-и смесвате чувства със задължения, бъркате в преценката и приемате на гола вяра всичко, което ви казват. Ще се опарите от колеги. 18-19-и дават възможност да се внедрите на престижна позиция.

20-и започва с усмивка и завършва с конфликт. На 14-и може би ще се освободи терен или помещение, което може да наемете или да използвате в бъдеще. Не бързайте да си предлагате услугите. На 15-и чувството, с което се събудите тази сутрин сочи правилната посока, верният избор и предания човек. Заемете се с реставрация и регенериращи дейности. На 16-и и 17-и Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват кармичен кръст в хороскопа ви. Той е във формата на буквата „т”, а това е момента, когато хората са сложили камък върху камък и от там е започнала да се предава кармата на рода.

На 17-и е противопоказно да работите в екип, да сключвате колективни трудови договори и да се обвързвате с много хора. Не ходете и по митинги. На 18-и и 19-и Луна, Юпитер, Плутон и Сатурн от Козирог и Уран от Телец сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Бъдете активни и настроени творчески.

Ще потръгнат водените дела. На 19-и за родените в третата декада този ден ще донесе повече екстри, но и другите няма да се оплачат от липса на възможности. На 20-и сънищата от тази сутрин показват какво трябва бързо да се довърши и приключи, за да се освободите за новото, което идва. Вечерта е заредена с експлозивност и агресия.