Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (КОЗИРОГ)

КОЗИРОГ

Козирог

На днешния 14-и ограничете контактите и нищо важно не започвайте. На 15-и се доверете на шестото си чувство. 16-и ви включва в битките на другите, от което няма да имате ползи. 17-и е ден на фатално привличане, особено в любовта. На 18-19-и Луната е във вашия знак. Предстоят промени, на работното място и поставяне на ултиматуми за родените в третата декада. 20-и е ден за преговори с чужбина. На 14-и предстоящото новолуние в Скорпион е слаб енергийно момент, особено ако решите да преговаряте с роднини по наследствени и имотни дела.

Внимавайте с дозировката на лекарства и стимуланти. На 15-и не може да измамиш организма си. Не се тъпчете с храна, която ви е неприятна. В желанието да не обидите някого правите вредни за вас компромиси. На 16-и не започвайте важна и отговорна работа, ако не сте прегледали техническата част, ако нямате нужните документи или инструменти и ако колата ви се нуждае от ремонт, а се налага да пътувате. На 17-и не се съгласявайте да работите съвместно с някой друг независимо предложените екстри. Попадате във въртележката на всевъзможни изкушения, които ще ви карат да отстъпвате от позициите и разбиранията си.

На 18-и важното лично за вас свършете до обед, без да използвате посредници. От обед навлизате в стабилизиращ период. На 19-и се очертават остри сблъсъци на интереси. Влизате в тежки битки, някой прилага компроматна хватка и ви поставя в трудна ситуация с цел личната ви елиминация. Но правото и законът в момента работят във ваш интерес.

На 20-и до обед ще се справите с проблемите и личните си задачи, а следобед ще си създадете нови с излишни коментари и влизане в спорове по незначителни поводи.