Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (ЛЪВ)

ЛЪВ

Лъв

Очертава се тежък уикенд. Бъдете особено внимателни, не рискувайте и по възможност не пътувайте. На 16-и работете на свой терен и ще имате успех. На 17-и подпишете нови договори. Насрочете си делови срещи и ще доминирате в преговорите. На 18-и ще убедите нужните ви хора да ви съдействат. На 19-и откривате истинския смисъл на връзката си с някого. 20-и е рисков.

На 14-и, в деня преди новолунието в нехармоничния ви Скорпион, всяко обвързване ще ви донесе грижи и неудобства, ще ви вкара в непредвидени разходи и здравословни проблеми. 15-и е ден на устата, дозирайте приказките. Доверете се на инстинктите и ако нещо ви се дояде хапнете си, независимо диетите. На 16-и Луна и Марс от другите два огнени знака образуват брилянтни аспекти с вашето Слънце. Край с пасивната политика и с изчакването.

На 17-и успявате да убедите група хора да работят за вашия интерес и да ви правят услуги. Печелят тези, които се изявяват като водачи и наставници и съумеят да привлекат колективната инициатива към своите лични нужди и делови проекти. На 18-и в първите часове на работното време не се обвързвайте с никого за нищо. Към обед навлизате в силен делови и творчески период и до вечерта може да привлечете важни съмишленици, клиенти и спонсори. 19-и е ден с огромна регенерираща сила.

Символ е жерав излизащ от облак. Мислете в перспектива и действайте с далекобойните оръдия на връзките и ума. На 20-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея и до вечерта сключва пречупващ аспект с Уран от Телец.