Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември (ОВЕН)

ОВЕН

Овен

Днес е рисков и слаб енергийно. На 15-и ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното. Доверете се на усещанията. На 16-и действайте активно, но без прекалявания. На 17-и не се ангажирайте в екип, работете солово и ще успеете.18-19-и са дни на тежки битки за пари, постове и позиции. Спазвайте предписанията и закона. 20-и идва с конфликт, а вечерта с прошка.

На 14-и нищо ново не започвайте. В деня преди точното новолуние тъмнината е непрогледна, не се знае кой какво ти мисли и накъде тегли. На 15-и Луната излиза от примката на новолунието рано сутринта. Интуицията ви работи на максимални обороти. Доверете и се, не тръгвайте в посоката, която ви е неприятна или имате негативно усещане за развитието на ситуацията. На 16-и може да направите пробив в работата и в дейността си. Пасивният човек ще претърпи поражение. Не се отказвайте от нито една възможност. На 17-и до 10 ч. проведете общите събрания, след това работете самостоятелно.

Стойте далече от колективните инициативи до следващия ден на обед. На 18-и до обед сте податливи на негативни влияния, които ще ви донесат проблеми със закона в следващия ден. Вечерта е заредена с емоция, с напрегнатост в отношенията и с конфликти около едно нежелано отсъствие или присъствие. На 19-и родените в третата декада ще се пекат на бавен огън, ще влизат в конфликт със закона и с неговите служители и ще правят грешки, които са си обещали да не повтарят. На 20-и до обед преговаряйте с познати, клиенти и приятели в чужбина. Може да се уредят документи и плащания. Кандидатствайте по спонсорски програми.